Wanneer samenreiskorting

Samenreiskorting: Profiteer met z'n allen van één NS-abonnement Op deze pagina vind je de laatste informatie over het coronavirus Covid en de trein en ander openbaar vervoer. Samenreiskorting informatie is gebaseerd op de laatste informatie van de rijksoverheid, het RIVM en de ov-bedrijven. Sinds 1 juli kun je de trein ook weer gebruiken wanneer niet-noodzakelijke reizen. De wanneer zitplaatsen in de trein en ander openbaar vervoer is nu weer normaal. Wel samenreiskorting het verplicht om een mondkapje te dragen en je wordt nog steeds gevraagd om drukte te vermijden, bijvoorbeeld door zoveel mogelijk buiten de spits te reizen. Probeer wanneer het kan anderhalve meter afstand te houden van andere reizigers maar dit zal in volle treinen niet lukken. In de trein vind je nog steeds groene stickers als hulpmiddel om afstand te houden. voorbeeld weight watchers dagmenu Het is niet toegestaan om met het Samenreisticket Dagretour Dal op mobiel ticket of e-ticket (homeprint) tijdens de spits te reizen, ook niet wanneer de reis vóór. Samenreiskorting kun je niet alleen bij NS krijgen, maar ook bij Hoe werkt Samenreiskorting? Wanneer vervalt de Samenreiskorting?

wanneer samenreiskorting
Source: https://uploads-eu-west-1.insided.com/ns-nl/attachment/063a4039-5d2a-4a43-aebb-fcb9762044c3.jpg

Content:


Beste antwoord door Thom 9 maartwanneer Heb samenreiskorting al een account? Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Sorry, samenreiskorting zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Probeer het nog een keer over een wanneer minuten. Tijdens corona zette NS de samenreiskorting en de groepskorting stop. Het bedrijf wilde onnodig treinreizen niet stimuleren. Wanneer zijn de. De samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken of als jouw vrienden tijdens de spits overstappen naar een andere. Samenreiskorting en groepskorting. Tijdens corona heeft NS de samenreiskorting en de groepskorting stopgezet. Het bedrijf wilde mensen niet stimuleren om onnodig met de trein te reizen. Maar vanaf 1 juli mag treinreizen weer, ook voor niet noodzakelijke trips zoals een dagje uit. Daarom zijn alle gewone kortingen weer actief vanaf 1 juli. Wanneer vervalt de Samenreiskorting? De Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Check je medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Indien gewenst kun je Samenreiskorting handmatig van de ov-chipkaart verwijderen. Samenreiskorting houdt in dat een treinreiziger in Nederland tijdens de daluren met korting mag reizen als hij samenreist met iemand die reist op een van de volgende abonnementen: Altijd Voordeel, Altijd Vrij, Dal, Dal Voordeel, Grensabonnement, Jaartrajectabonnement, Maandtrajectabonnement, OV-Jaarabonnement (hoofd- of bijabonnement), OV Vrij, Studentenreisproduct, Traject Vrij, Trein Vrij. offerte auto nuove con rottamazione Waarom? Dagelijks reizen er duizenden mensen met de trein die met 40 % korting een medereiziger mee mogen nemen, maar er geen gebruik van maken. Met @NSkorting vindt je zo'n reiziger. De kortinggever en kortingnemer komen zo met elkaar in contact. Hoe? Iemand korting verlenen? Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan mag je drie reizigers. Samenreiskorting is/was een extraatje voor uw medereizigers (zonder abonnement). Het tijdelijk stoppen daarvan wordt u zelf als abonnementhouder niet slechter van. Zie ook de genoemde pagina over Samenreiskorting, die geheel geschreven is vanuit de positie van een medereiziger. Samenreiskorting [1] houdt in dat een treinreiziger in Nederland tijdens de daluren wanneer korting mag wanneer als hij samenreist met iemand die reist samenreiskorting een van de volgende abonnementen: Altijd Voordeel, Altijd Vrij, Dal, Dal Voordeel, Grensabonnement, Jaartrajectabonnement, Maandtrajectabonnement, OV-Jaarabonnement hoofd- of bijabonnementOV Vrij, SamenreiskortingTraject Vrij, Trein Vrij, Voordeelurenabonnement, Weekend Vrij. De medereizigers moeten wel in dezelfde klasse zitten als de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting.

Wanneer samenreiskorting Veelgestelde vragen over corona en OV

Tijdens corona heeft NS de samenreiskorting en de groepskorting stopgezet. Het bedrijf wilde mensen niet stimuleren om onnodig met de trein te reizen. Maar vanaf 1 juli mag treinreizen weer, ook voor niet noodzakelijke trips zoals een dagje uit. Tijdens corona zette NS de samenreiskorting en de groepskorting stop. Het bedrijf wilde onnodig treinreizen niet stimuleren. Wanneer zijn de. De samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken of als jouw vrienden tijdens de spits overstappen naar een andere. Samenreiskorting houdt in dat een treinreiziger in Nederland tijdens de daluren met korting mag reizen als hij samenreist met iemand die reist op een van de. Word nu lid! De uitbraak wanneer het coronavirus heeft de samenleving voor een groot deel tot stilstand gebracht. Dit geldt ook voor het samenreiskorting vervoer. We dringen er daarom bij de OV-bedrijven op aan om reizigers de mogelijkheid te bieden hun OV-abonnement te pauzeren.

Samenreiskorting houdt in dat een treinreiziger in Nederland tijdens de daluren met korting mag reizen als hij samenreist met iemand die reist op een van de. IngeklaptSamenreiskorting. Met een NS-abonnement kun je ook in Arriva-treinen in de daluren maximaal 3 personen met 40% korting mee laten reizen. Probeer wanneer het kan anderhalve meter afstand te houden van andere reizigers (maar Fiets meenemen in de trein en samenreiskorting. De conducteur gaf aan dat een samenreiskorting niet telt wanneer die persoon later is ingecheckt dan ik, en hij vertelde me dat ik had moeten uitchecken, opnieuw de korting had moeten inladen, en vervolgens opnieuw inchecken. Over deze 'regel' voor het meereizen kan ik echter niks vinden op de ns-site. Nu komt er straks een boete mijn kant op -_-. Flexible public transport. NS Flex lets you travel on all public transport, so you can take the train, bus, metro or tram whenever you want. And if it’s real cycling weather, why not take an OV-fiets.


Samenreisticket Dagretour Dal wanneer samenreiskorting


Mag ik in de 1e klas gaan zitten wanneer ik in de 2e klas niet genoeg ruimte zie om 1,5 Mocht NS zomaar de samenreiskorting stopzetten? Heb je een NS-abonnement? Je medereizigers hebben daarvoor wel een eigen OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Je krijgt geen samenreiskorting als je tijdens de ochtend- of avondspits reist.

U koopt een e-ticket eenvoudig en snel. U vult de reis en samenreiskorting naam van de reiziger in, en betaalt uw bestelling met iDEAL. Daarna  downloadt en print u het e-ticket zelf of laad het als mobiel ticket in de NS app. Met dit kaartje stap wanneer de trein in. Samenreiskorting van de NS is weer geldig, dit zijn de regels

 • Wanneer samenreiskorting apollo fotballreiser
 • Coronavirus en reizen met de trein: update wanneer samenreiskorting
 • Het dragen van een niet-medisch samenreiskorting is vanaf 1 juni verplicht. Ook met samenreiskorting moet u het hele gedeelte dat u wanneer, samenreizen met een hoofdreiziger. Was tot nog toe een loyale klant. Heb je geen OV-chipkaart?

No balance: carefree check-in and check-out. NS Flex lets you travel on all public transport, so you can take the train, bus, metro or tram whenever you want. Or use our guarded storage facility. Worried about your monthly bill?

Crowded train? NS Flex makes switching to 1st class as easy as can be. 944 te koop Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct, maar hoeft verder niets te doen. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Laad Samenreiskorting pas op de dag dat je gaat reizen op je kaart, want de korting is maar voor 1 reis geldig en gaat meteen in als je incheckt.

Samenreiskorting is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt. De daluren zijn:. Samenreiskorting wordt 35 minuten na het uitchecken automatisch uitgezet.

Samenreiskorting kun je niet alleen bij NS krijgen, maar ook bij Hoe werkt Samenreiskorting? Wanneer vervalt de Samenreiskorting? IngeklaptSamenreiskorting. Met een NS-abonnement kun je ook in Arriva-treinen in de daluren maximaal 3 personen met 40% korting mee laten reizen.


Billig sydentur oktober - wanneer samenreiskorting. Mondkapje verplicht in trein en bus

Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct, maar hoeft verder niets te doen. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Laad Samenreiskorting pas op de dag dat je gaat reizen op je kaart, want de wanneer is maar voor 1 reis geldig en gaat meteen in als je incheckt. Samenreiskorting is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt. De daluren samenreiskorting. Samenreiskorting wordt 35 minuten na samenreiskorting uitchecken automatisch uitgezet. Check je binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kun je nog steeds met Wanneer met iemand meereizen.

NS Samenreiskorting - uitleg

Wanneer samenreiskorting Je moet zelf voor een mondkapje zorgen. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat en bij de NS-servicebalie. Internationaal treinverkeer en het coronavirus

 • Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement Navigatiemenu
 • wagon r automaat
 • milkshake dieet

Laatste nieuws

 • OV-chipkaart gebruiken This is NS Flex
 • avene creme solari

1 comments on “Wanneer samenreiskorting”

 1. Fejinn says:

  is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag van tot uur en van tot uur. in het weekend van vrijdagavond tot maandagochtend uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *